Waterdicht Gps horloge kind telefoon Prepaid sim - Zwart

Nieuw

Incl. configuratie en gebruiksklaar t.w.v. 10 euro   gps horloge configuratiegps horloge tracking server
Incl. gratis toegang tot de tracking servergps horloge setracker servergps horloge kind
Incl. verzending met tracking nummer! gps tracker postnl bezorgtgps horloge gsm
Incl. Lebara Simkaart 5 euro + 50 mb    Lebara Simkaart gps trackerinstellen gps horloge
Netwerk KPNKinder smartwatch KPN netwerkKids watch gps horloge
Support via Tel / whatsapp / Emailgps kids whatsapp uitleggps horloge kind

Meer details

74,95 €

Afrekenen via SSL
 Afrekenen via SSL

Meer informatie

Waterdicht Gps horloge Zwart Gps en Wifi + configuratie  + incl Lebara Simkaart + gratis verzending !

Waterdicht Gps horloge zwart

Indien u op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, heeft u als post.nl zijn werk doet uw bestelling de volgende dag al in huis. De verzendkosten van onze gps trackers en Gps horloges inclusief tracking nummer bedragen binnen Nederland € o,oo euro. Bestellingen boven de €135,- worden door ons gratis Aangetekend en verzekerd aan u verzonden.

Gebruiksklaar Waterdicht Gps horloge Zwart met Gps en Wifi Positioning !

Waterdicht kids horloge. Verschil t.o.v. ander gps horloges;

Kinder Gps horloge + incl. configuratie t.w.v. 10 euro + incl. Lebara Sim 5 euro + 200 mb incl. verzendkosten ! Binnen vijf minuten werkend op uw smart phone. 

Tevens bevatten onze gps horloges de laatste tracker firmware. Waardoor u verzekerd bent van een correcte werking van de tracker App.

Waterdicht Gps WIFI horloge 

Waterdicht GPS horloge. Inmiddels is in de praktijk gebleken. Dat het voor de meeste mensen te moeilijk is om het gps kinderhorloge te configureren. En vervolgens een account met ID aan te maken om het horloge te kunnen volgen. In tegenstelling tot wat andere leveranciers beweren. Is ook onze conclusie dat dit niet eenvoudig is. Hier willen wij dan ook heel duidelijk en transparant in zijn. Aangezien dit achteraf dan ook te veel handelingen met zich mee brengt. Wordt het gps kinderhorloge nu ook volledig geconfigureerd geleverd.

U koopt een voor u op maat gemaakt product

Het horloge wordt vooraf getest met een simkaart en volledig functionerend geleverd incl. 5 euro Lebara beltegoed prepaid Sim + 50 mb data. De Simkaart is reeds geplaatst en het kinder gps horloge is gebruiksklaar. Hiermee wordt de werking alleen binnen Nederland gegarandeerd en ondersteund op basis van de 2g dekkingskaart van KPN. In het buitenland (Europa) kunt u ook bellen. Voor de werking van de tracking functie in het buitenland is geen garantie ivm dekkingsgebieden en 2g netwerken in het buitenland. Elders komt u deze informatie alleen in de kleine lettertjes tegen. In het buitenland hebben wij goede testresultaten behaald met Lebara via het stabiele KPN netwerk. Met de door ons geconfigureerde gps trackers en bijgeleverde simkaart zijn de kosten slechts 1 ct per MB in Europa. Na aankoop ontvangt u het horloge en de inlog gegevens die u nodig heeft nadat u de App geinstalleerd heeft. Het account voor de App is vooraf al aangemaakt en uw horloge iD is geregistreerd op de Tracking server en wordt geleverd inclusief gratis acces tot deze service. De App dient u eerst nog wel te installeren op uw telefoon (dit kan ook op meerdere telefoons).

LAAGSTE DATAKOSTEN PREPAID PROVIDERS VAN NEDERLAND

Datakosten onze GPS trackers en GPS Horloges: 1 ct per MB

Tevens zit er op de door ons geplaatste simkaart reeds een Startbundel van Vijf euro en een Databundel van 200 MB

In de praktijk is onze ervaring na het testen en reacties door eindgebruikers, behalen onze simkaarten dezelfde resultaten als andere Prepaid providers die ook gebruik maken van het KPN netwerk. En dit tegen een fractie van de kosten die u elders betaald.

Nederlandse Server en Tracking App Data 1 Cent per MB in EU KPN Netwerk TLS AES

Nederlandse-Server-en-Tracking-App-Data-1-Cent-per-MB-in-EU-KPN-Netwerk

U koopt een voor u op maat gemaakt product

U ontvangt een gebruiksklaar product dat is geconfigureerd voor deze specifiek bijgeleverde Lebara simkaart. Dit betekend dat als u een andere simkaart wenst te gebruiken dat u dat dan voor aankoop dient aan te geven. Wij kunnen dan samen met u bekijken of dit mogelijk is. Overigens zijn de tarieven van Lebara ongeevenaard en bieden een goede landelijke dekking via het KPN netwerk tegen veel lagere kosten. U controleert voor aankoop de Lebara 2G dekking via het KPN netwerk in uw regio met de dekkingskaart van KPN door te klikken op deze link KPN dekkingskaart en 2G te selecteren. Zodat u kunt zien of er voldoende dekking is in uw gebied voor een goede gprs data verbinding. U kunt de Lebara tarieven het beste vooraf vergelijken met bv. KPN, Vodafone, T-mobile, Tele2, Simyo etc. Wij zien geen reden om te veranderen van telecom provider.

Waterdicht Gps WIFI horloge

Het prepaid telefoonnummer en het account voor gebruik van de Tracker wordt na aankoop aan u overgedragen. En u als gebruiker kan het password wijzigen voor alleengebruik. Indien u bij dit product binnen veertien dagen na ontvangst gebruik wenst te maken van uw retourrecht. Dan dient u rekening te houden met het volgende. Het betreffende telefoonnummer en Lebara simkaart t.w.v. vijf euro dat is geleverd bij uw gps tracker blijft uw eigendom en kan niet geretourneerd worden. Dit geld eveneens voor de configuratie kosten die onderdeel maken van de productprijs (i.v.m testen tracker met uw simkaart, aanmaken account op de tracker server, testen verbinding tracker met de server en app etc). U kunt hier ook meer over teruglezen in de algemene voorwaarden.

Bij aankoop van het geconfigureerde kinderhorloge. Krijgt u de garantie dat de traceer functie ook direct werkt. Aangezien dit vooraf al voor u getest is. Deze service, waarbij u ook direct het gps horloge kunt volgen. Nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is uniek. Deze service ontvangt u elders ook niet (of tegen forse meerprijs).

Onze prijs is ook inclusief onderstaande werkzaamheden. Die wij voor u uitvoeren;

- Simkaart pincode vrij maken.

- Plaatsen en testen simkaart in het GPS horloge.

- Aanmaken account op de Tracker server. En registratie van uw GPS horloge.

- Testen van correcte werking. Zodat u direct na installatie van de App. Op uw Smartwatch een werkend GPS horloge heeft.

- Gratis acces tot de Tracker service.

- Incl. verzending met tracking nummer. 

GPS Wifi horloge Waterdicht Features

 •          Goed GPS kinderhorloge. Met talrijke localisering functies en geïntegreerde 2 weg telefonie.
 •          Geïntegreerde GPS-tracker voor het exact localiseren.
 •          Met microfoon en luidspreker voor 2-weg telefonie. Direct via het horloge - voor bereikbaarheid is geen smartphone nodig.
 •          Geheugen voor tien telefoonnummers. Voor SOS-signaal of telefooncontact met een druk op de knop.
 •          Instellen welke telefoonnummers het toestel kunnen bellen.
 •          Het Gps horloge is niet geschikt om mee te zwemmen of te douchen e.d.
 •          Waterdicht IP67 (drie maanden garantie waterdicht vanaf datum aankoop, mits ongeopend en vergrendeld).

GPS Wifi horloge Waterdicht Inhoud verpakking

 •          Waterdicht Gps horloge (drie maanden garantie waterdicht vanaf datum aankoop mits ongeopend en vergrendeld).
 •          Lebara Simkaart (netwerk kpn).
 •          oplaadkabel.
 •          Nederlandse tracker handleiding.

GPS Wifi horloge Waterdicht Kenmerken

 •          digitaal display met grote tijdweergave. Datum, accustand, signaalkwaliteit etc.
 •          Geolocatie. Instellen van veilige zones. Waarbij een alarmsignaal gestuurd wordt. Zodra deze wordt verlaten.
 •          alarm zodra het horloge afgedaan wordt.
 •          programmeerbare alarm signalen.
 •          monitoring: bewaking van de omgeving.
 •          Historie locatie. Samenvatting van de plaatsen waar de drager is geweest.
 •          GPS-periodes. Instelbaar voor GPS monitoring.
 •          geïntegreerde stappenteller.
 •          GPS-localisering in reële tijd of met ingestelde interval.
 •          Wifi positionering.
 •          materiaal armband: kunststof.
 •          Lange stand by tijd.

Door het gebruik van USB laders met te hoog voltage / amperage kan de electronica schade oplopen. Wij raden u dan ook aan een geschikte USB lader zoals vermeld op de productpagina mee te bestellen. 

Bovenstaande kleuren, design, functionaliteit en specificaties kunnen door aanpassingen van de fabrikant afwijken. De functionaliteit van de tracker App wordt regelmatig aangepast door updates. Hierdoor kan de functionaliteit en layout afwijken van de getoonde product informatie. 

Waterdichte GPS horloge met Wifi positionering

Veel ouders zijn blij met dit waterdichte GPS horloge. Kinderen zijn eenvoudig te volgen.  Zowel op de kaart in de App. Maar ook door onderling bellen. De ouder kan ook eenvoudig het kind bellen. Het kind kan ook eenvoudig naar de ouder bellen. Het horloge is tevens waterdicht. En kan ook ondergedompeld worden in het water. Het siliconen bandje is uit te wisselen.  Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar. Leverbaar in meerdere kleuren.

De Tracker App. Deze kunt u ook in de Nederlandse taal instellen. Hieronder ziet u ook de correcte werking binnen Nederland. Van het door ons geleverde GPS horloge.

 Waterdicht Gps horloge Kind

Lees hier meer over GPS positionering 

Al onze gps horloge prijzen zijn inclusief de beste service, gratis verzending, incl simkaart en gebruiksklaar-service, de zogenoemde installatieservice. Deze Service waardoor het horloge al gebruiksklaar is zit al verwerkt in onze totaalprijs (Tien euro).  Andere aanbieders bieden dergelijke gebruiksklaarservice ook aan. Maar alleen als extra optie. Elders betaald u dus naast onze lagere prijzen nog tot wel 29,95 euro EXTRA voor de installatie service, Connect service, plug and play installatie service, Service compleet, simkaart, verzendkosten etc. Laat u dus niet foppen..

Binnen de mogelijkheden die wij hebben doen wij het maximale om u een zo veilig mogelijk product te leveren.

www.Duizend.com "Daar waar professionaliteit de concurrentie overstijgt."

Recensies

Kwaliteit 
2018-10-30

Goede service

Snelle levering!
Na levering zelfs in de avonduren nog ondersteuning om hem goed werkend te krijgen omdat ik er zelf niet uitkwam.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Top aanrader!

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Waterdicht Gps horloge kind telefoon Prepaid sim - Zwart

Waterdicht Gps horloge kind telefoon Prepaid sim - Zwart

Incl. configuratie en gebruiksklaar t.w.v. 10 euro   gps horloge configuratiegps horloge tracking server
Incl. gratis toegang tot de tracking servergps horloge setracker servergps horloge kind
Incl. verzending met tracking nummer! gps tracker postnl bezorgtgps horloge gsm
Incl. Lebara Simkaart 5 euro + 50 mb    Lebara Simkaart gps trackerinstellen gps horloge
Netwerk KPNKinder smartwatch KPN netwerkKids watch gps horloge
Support via Tel / whatsapp / Emailgps kids whatsapp uitleggps horloge kind